ürk kahvesi başta olmak üzere çeşitli baharatların ve minerallerin öğütülmesi amacıyla üretilmiş olup kişisel ve dükkân tipi kullanım için en ideal seçimdir. Türk kahvesi konusunda, kavrulma seviyesiyle birlikte en dikkat edilmesi gereken noktaları biri de öğütme ayarıdır. Hatta bu konu KUBAN için ilk önceliktir.
KULLANIM PRENSİBİ
Sadece üst hazneyi doldurmanız ve makineyi çalıştırmanız yeterlidir.
Kahve çekirdekleri pleksiglas hazneye doldurulur. İstenilen öğütme kalınlığı, ön panelde bulunan ayar kolu ile ayarlanabilir. Öğütülmüş kahve, değirmenin altında bulunan haznenin içerisine dökülür. Öğütücünün ısısı arttıkça bir nevi kavurma vazifesi görür. Dikkat edilmesi gereken nokta ise, sıcaklık 50-60 derece aralığını aştığında Türk Kahvesi kararır ve lezzet kaybı oluşur. Bu nedenle makinemizden en iyi verim “5 dk çalıştır – 10 dk dinlendir” şeklinde kullanıldığında alınmaktadır.
ÖĞÜTME KAPASİTESİ
✔ 16 kg/saat – Türk kahvesi
✔ 8 ton öğütme kapasiteli çelik bıçaklar
- EN İNCE, EN KESKİN
50 – 100 mikron değeriyle Türk kahvesi için en iyi değirmendir.
- KÖPÜĞÜN SIRRI
Kahve çekirdeklerinin ekstra ince çekilmesi kahvenin bol köpüklü olmasını sağlar.
- DİLEDİĞİN AYARDA
Özel çekim ayarı ve ayar topuzu ile istenilen incelikte kahve.
- PRATİK
Kahve değirmeni, tezgâh üstü kullanımlar için uygundur.
- AVRUPA STANDARDI
Tüm ürünlerimizde CE Belgesi mevcuttur.
- BÜYÜK HAZNE
4 kg kapasiteli pleksi saklama ve teşhir haznesi
- MÜŞTERİ DENEYİMİ
Kullanıcı dostu, kompakt tasarım, kolay kurulum ve bakım
- GARANTİ VE TEKNİK DESTEK
2 yıl garanti ve ömür boyu teknik destek